Competenties
Reflectiedocument:
Wanneer er in de lesmodule slowfood wordt gewerkt komen er een aantal comptenties in voor waar aan wordt gewerkt,
In onderstaande tabel dezel competenties genoemd. Geef voor iedere les aan in welke competenties (minimaal 3) jezelf zou kunnen ontwikkelen.
Bedenk hoe je deze competentie verder zou kunnen ontwikkelen.
|
Competentie: |
Aanpak: |
A. |
Beslissen en activiteiten initiëren: |
|
B. |
Aansturen:
|
|
C. |
Begeleiden: |
|
D. |
Aandacht en begrip tonen: |
|
E. |
Samenwerken en overleggen:
|
|
F. |
Ethisch en integer handelen: |
|
G. |
Relaties bouwen en netwerken: |
|
H. |
Overtuigen en beïnvloeden: |
|
I. |
Presenteren: |
|
J. |
Formuleren en rapporteren:
|
|
K. |
Vakdeskundigheid toepassen:
|
|
L. |
Materialen en middelen inzetten:
|
|
M. |
Analyseren: |
|
N. |
Onderzoeken: |
|
O. |
Creëren en innoveren: |
|
P. |
Leren: |
|
Q. |
Plannen en organiseren:
|
|
R. |
Op behoeften en verwachtingen van de “klant”richten |
|
S. |
Kwaliteit leveren:
|
|
T. |
Instructies en procedures opvolgen:
|
|
U. |
Omgaan met verandering en aanpassen: |
|
V. |
Met druk en tegenslag omgaan: |
|
W. |
Gedrevenheid en ambitie tonen: |
|
X. |
Ondernemend en commercieel handelen: |
|
Y. |
Bedrijfsmatig handelen:
|
|
Maak jouw eigen website met JouwWeb